Inzicht in je gezondheid en een persoonlijk plan

Drie maanden samen werken aan 

een gezonder lichaam.

This title is used to make sure the visitor keeps reading on

Ach, die vermoeidheid hoort 

er gewoon bij!

Als moeder zou je je zo graag weer fit en vol energie voelen. Je hebt al zoveel gedaan en geprobeerd, maar niets helpt. Zelfs de huisarts zegt dat je er maar mee moet leren leven. 

Maar gelukkig hoef je niet langer alleen op zoek naar antwoorden op het ontstaan van je vermoeidheid, spijsverteringsproblemen, en emotionele overbelasting. Met dit unieke EMB traject gaan we samen 3 maanden op pad om je gezondheid van jouw kern te verbeteren. Ik bied je een gepersonaliseerd plan naar herstel, een helder inzicht in je gezondheid en concrete stappen voor verbetering. 

Het resultaat? Een evenwichtiger en energieker leven als moeder, met meer begrip voor je gezondheid en de rust die je verdient.

€ 325,-

EMB-traject van 3 maanden

Jij krijgt met dit traject heel veel inzicht hoe je lichaam werkt. Met een gepersonaliseerd plan ga je heel gericht aan het werk om de tekorten en verstoringen in je lichaam op te lossen. 


Na 3 maanden: 

- Zit je weer lekkerder in je vel.

- Heb je minder darmproblemen, hoofdpijn en onrust.

- Ervaar je meer energie.

- Weet je welk eten helpend is voor je lichaam. 

- Heb je weer overzicht en duidelijkheid. 

Hoe werkt het?

Aanmelden

Na je betaling, ontvang je automatisch een mail met een vragenlijst. Dit gaat over je klachten, wat je tot nu toe al gedaan hebt, en algemene vragen over je leefstijl en gezondheid. Dit helpt mij om wat voorwerk te doen voor de intake. Ook staat er een link in die mail waarmee je een afspraak in mijn agenda kan inplannen.

Intake

Tijdens een online afspraak gaan we dieper in op je antwoorden. Ik wil heel veel van je weten, zodat het advies perfect bij jou en jouw leven past. 

Bloedafname

Via een vingerprik neem je een paar druppels bloed af. Dit vang je op in een buisje. Ook maak je een afdruk op een glazen plaatje. Dit zit met elkaar in een pakketje dat je van mij voor de intake hebt ontvangen. Als je het spannend vind om te prikken, kan je ook vragen of iemand in je omgeving het kan doen.

Bespreking van de resultaten

Nadat het bloed is opgestuurd, duurt het ongeveer 3 weken voor de uitslag bij mij binnenkomt. De informatie die ik uit de test krijg, verwerk ik, samen met je gegevens uit de intake voor een persoonlijk plan. Tijdens een online afspraak, spreken we de resultaten door en maak ik de laatste aanpassingen aan je persoonlijk plan.

Een persoonlijk plan

Uiterlijk 2 werkdagen na de bespreking van de resultaten ontvang je een persoonlijk plan. Bijna 100 pagina's met heel veel informatie, tips en recepten om jou te helpen om een nieuwe leefstijl te krijgen. Het gaat je helpen om zoveel meer energie te krijgen en je weet wat je moet doen.

Evaluatie

Met het persoonlijke plan ga je 12 weken aan de slag. Aan het einde van de 12 weken hebben we nog een afsluitende afspraak. Je krijgt de mogelijkheid om al je vragen te stellen, en zonodig passen we je plan aan. Mocht je nog meer begeleiding willen, dan kunnen we altijd een nieuwe afspraak inplannen om te kijken welke volgende stappen jou nog kunnen helpen.

Hi, ik ben Ina

Orthomoleculair therapeut, psycholoog maar vooral ook moeder. In 2017 kwam ik helaas thuis te zitten met een burnout. Met hulp van een natuurgeneeskundige ben ik daar op een natuurlijke manier van hersteld. Dit heeft mij in de afgelopen jaren zoveel gebracht, dat ik dat ook jou wil laten ervaren. Niet alleen maar supplementen slikken, maar samen werken aan een leefstijl die bij jouw leven past. Om echt meer energie te ervaren en weer te genieten van je gezin. 

Zij gingen je al voor: 

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Een echte verandering
Dit traject heeft me geholpen om een nieuwe balans te vinden in mijn leven. Ik voelde me verloren tussen mijn verantwoordelijkheden als moeder en mijn gezondheidsproblemen. De begeleiding van Ina was persoonlijk, empathisch en effectief. Het heeft me niet alleen geholpen om mijn gezondheid te verbeteren, maar ook om mijn eigen behoeften beter te begrijpen en daarnaar te handelen. Ik ben dankbaar dat ik een keus voor mijzelf gemaakt heb.
Marit
Ik voelde me eindelijk begrepen
Als moeder voelde ik me overweldigd door vermoeidheid en niemand begreep echt wat ik doormaakte. Dit traject gaf me niet alleen inzicht in mijn gezondheidsklachten, maar ook de gerichte ondersteuning die ik nodig had. Ik voelde me eindelijk begrepen en kreeg praktische tools om mijn gezondheid te verbeteren. Het heeft mijn perspectief op zelfzorg en welzijn volledig veranderd.
Janneke
Weer in balans
Na jarenlang worstelen met vermoeidheid en vage klachten, was ik op zoek naar antwoorden. Het traject bood niet alleen inzicht in mijn gezondheid, maar ook een emotionele ondersteuning die ik zo hard nodig had. De holistische benadering en aandacht voor mijn specifieke behoeften hebben mijn leven echt veranderd. Ik voel me nu sterker, energieker en meer in balans dan ooit tevoren.
Edith

Ontdek wat jouw lichaam nodig heeft.